HEREN
DAMES
KIDS
OUTLET
RESULTAAT
0
WINKELMANDJE
AFREKENEN
FITGUIDE
+
OUTLET
+
NIEUWSBRIEF

LEE COOPER, DENIM ATELIER BV, hierna ‘LEE COOPER’, ‘wij/we’zetten zich in voor het beschermen van de privacy en veiligheid van persoonsgegevens. LEE COOPER heeft deze privacyverklaring opgesteld om uitleg te geven over hoe LEE COOPER persoonsgegevens verzamelt en gebruikt.
Veel van de winkels van LEE COOPER of waar LEE COOPER wordt verkocht, zijn het eigendom van en worden gerund door onafhankelijke ondernemers. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op het verzamelen en gebruiken van jouw persoonsgegevens door onafhankelijke ondernemers. Raadpleeg de privacyverklaringen van de onafhankelijke ondernemers voor informatie over hoe zij jouw persoonsgegevens gebruiken.

Contactgegevens

LEE COOPER

Van Der Schuerenstraat 15

9400 Ninove

0032- 54 56 69 55

denimatelier@leecooper.be

www.leecooper.be


Overzicht

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe LEE COOPER jouw persoonsgegevens verwerkt door antwoord te geven op de volgende vragen:

1. Is deze privacyverklaring op jou van toepassing?

2. Welke persoonsgegevens verzamelt LEE COOPER en voor welk doel?

3. Wie heeft toegang tot jouw persoonsgegevens?

4. Hoelang bewaart LEE COOPER je persoonsgegevens?

5. Welke maatregelen neemt LEE COOPER om je persoonsgegevens te beschermen?

6. Waar bewaart LEE COOPER je persoonsgegevens en waarnaartoe worden ze doorgegeven?

7. Welke rechten kun je uitoefenen in verband met je persoonsgegevens?

8. Wat als je andere vragen of klachten hebt?

9. Wordt deze privacyverklaring bijgewerkt?

Deze privacyverklaring is op jou van toepassing als je:

  • een klant bent van LEE COOPER;
  • bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van LEE COOPER of deelneemt aan een actie van LEE COOPER
  • de website van LEE COOPER (www.leecooper.be) of een van de onderliggende subpagina's (gezamenlijk de ‘website’) bezoekt;
  • een winkel waar LEE COOPER wordt verkocht.

Gedurende het uitvoeren van de zakelijke activiteiten en bij het aanbieden en leveren van de producten en diensten moet LEE COOPER persoonsgegevens verwerken. ‘Persoonsgegevens’ bestaan uit alle informatie die direct of indirect kan worden gebruikt om een natuurlijke persoon te identificeren. Je levert de meeste persoonsgegevens direct aan LEE COOPER. In sommige gevallen worden de persoonsgegevens automatisch verzameld door LEE COOPER of verkregen van een derde partij.
Hieronder leggen we per categorie, zoals die zijn aangegeven bij paragraaf 1, uit welke persoonsgegevens worden verwerkt door LEE COOPER, voor welk doel/welke doeleinden en op welke wettelijke grond. Het is mogelijk dat je in meer dan één categorie valt, bijvoorbeeld als je een klant bent van LEE COOPER en ook deelneemt aan een actie van LEE COOPER:

a. Je bent klant bij LEE COOPER

LEE COOPER verwerkt persoonsgegevens van haar klanten om de verkoop van producten mogelijk te maken, waarvoor LEE COOPER een overeenkomst met jou aan moet kunnen gaan, je betaling moet verwerken en het product naar je moet opsturen. Daarnaast is het nodig dat LEE COOPER gerelateerde verwerkingen uitvoert, zoals het bieden van bescherming, fraudepreventie en kredietcontroles en -registratie.

In deze context verwerkt LEE COOPER de volgende persoonsgegevens:

  • contactgegevens, waaronder je naam, (factuur- en bezorg)adres, e-mailadres en telefoonnummer;
  • persoonsgegevens, waaronder je geboortedatum en voorkeuren;
  • bestelgegevens, waaronder product, maat, betaalmethode, verzendmethode, bestelgeschiedenis;
  • financiële gegevens, waaronder je bankrekeningnummer, creditcardnummer, factuurspecificaties, bestelbedrag, betaalstatus;
  • optionele gegevens, zoals je geslacht, bedrijfsgegevens en accountdetails.

Daarnaast kun je gebruikmaken van de volgende gerelateerde diensten van LEE COOPER:

Account: Om je shopervaring te optimaliseren en vereenvoudigen kun je op de website een account aanmaken. Om een account aan te maken, heeft LEE COOPER de volgende informatie nodig:

  • contactgegevens, waaronder je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer;
  • accountgegevens, waaronder je e-mailadres en wachtwoord.

Daarnaast kun je de volgende optionele informatie invullen bij je account:

  • persoonsgegevens, waaronder je geslacht, geboortedatum en bedrijfsgegevens;
  • voorkeuren, waaronder de winkel, productcategorieën en maat van je voorkeur.

Klantenservice::: Als je vragen of klachten hebt over de producten of diensten van LEE COOPER, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van LEE COOPER. De klantenservice is telefonisch te bereiken of via het contactformulier op de website, telefonisch bereikbaar op nummer 054 56 69 55 of Denimatelier@leecooper.be. Voordat LEE COOPER je vraag of klacht kan verwerken, moet LEE COOPER je identiteit mogelijk verifiëren op basis van je persoonsgegevens. Bij het uitvoeren van klantenserviceactiviteiten ontvangt LEE COOPER mogelijk de volgende persoonsgegevens

  • contactgegevens, waaronder je naam, adres, e-mailadres, leeftijd, geslacht, geboortedatum, nationaliteit en telefoonnummer;
  • content, waaronder het onderwerp van het bericht, opmerkingen, afbeeldingen en screenshots en de inhoud van het telefoongesprek;
  • optionele gegevens, zoals een bestelnummer.

LEE COOPER gebruikt deze persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

  • om onze verplichtingen volgens onze overeenkomst met jou uit te voeren;
  • om jouw taal en andere voorkeuren te onthouden;
  • om je te helpen informatie te verkrijgen die je nodig heeft;
  • om een veilige service en verbeterde klantervaring te bieden;
  • om onze klanttevredenheid te evalueren en te verbeteren en onze klanten beter te begrijpen;
  • om te reageren op jouw vragen en verzoeken; en
  • om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of ter uitvoering van onze wettelijke rechten

b.

Je hebt een abonnement op de LEE COOPER -nieuwsbrief, neemt deel aan een LEE COOPER -promotionele activiteit.

LEE COOPER nieuwsbrief. : LEE COOPER houdt je graag op de hoogte van nieuws over LEE COOPER en stuurt je speciale aanbiedingen. Indien nodig vragen we je toestemming voordat we onze nieuwsbrieven en aanbiedingen sturen. Om je onze nieuwsbrief te sturen LEE COOPER de volgende informatie:

  • contactgegevens, waaronder jouw naam, adres, e-mailadres, leeftijd, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, telefoonnummer, Social Media-gegevens;
  • bestelinformatie, inclusief bestelgeschiedenis, voorkeursgeschiedenis, producten in winkelmandje;
  • voorkeuren, inclusief voorkeurswinkel (locatie), grootte;
  • technische informatie, inclusief subscribersleutel, accounttype, klantensentiment.

Als je je voorkeuren in je account hebt opgegeven, passen we onze communicatie aan op wat wij denken dat jou interesseert en bieden we je gepersonaliseerde aanbiedingen aan. Elke communicatie bevat een opt-outlink waarmee je, je kunt afmelden voor de nieuwsbrief. Je kunt zelf je voorkeuren aanpassen in jouw account.

Promotionele activiteit. : LEE COOPER kan ook een promotionele activiteit organiseren waaraan je kunt deelnemen. Om de promotionele activiteit uit te voeren, waaronder bijvoorbeeld om een winnaar te selecteren en de resultaten te communiceren, heeft LEE COOPER mogelijk de volgende informatie nodig:

informatie bekijken, deze informatie gebruikt LEE COOPER om jou als loyalty member te belonen:

c.

Je bezoekt de website

Als je de website bezoekt, zal LEE COOPER – na het verkrijgen van je toestemming waar dit wettelijk vereist is – automatisch gegevens verzamelen door middel van cookies en soortgelijke technologieën. Deze informatie kan bestaan uit:

  • identificatoren, waaronder je IP-adres, cookie-id of apparaat-id;
  • informatie over je verbinding met de website, webpagina's en/of de advertentieserver, waaronder de datum, het tijdstip en het soort verbinding;
  • gegevens over je internetbrowser, waaronder het type browser en de taalinstellingen;
  • gegevens over je besturingssysteem, waaronder het type en de taalinstellingen;
  • gegevens over je apparaat, waaronder locatie en (bij een mobiel apparaat) lengtegraad, breedtegraad, model en provider;
  • gebruik van en interactie met de website, webpagina of advertentie, waaronder je interesses en klikroute;
  • informatie over de advertenties die aan jou worden gepresenteerd;
  • social media-gegevens, zoals accountgegevens.

Raadpleeg onze Cookie Statement om meer te weten te komen over het gebruik van deze technologieën.. De meest gebruikte browsers hebben getracht de concept-standaard “Do Not Track” (“DNT”) van het World Wide Web Consortium (“W3C”) in hun nieuwste releases te implementeren. Omdat deze standaard nog niet is vastgesteld, is de LEE COOPER -site niet compatibel met DNT.



LEE COOPER gebruikt deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • om onze verplichtingen volgens onze overeenkomst met jou uit te voeren;
  • om ons en derden te helpen informatie te verzamelen over jouw bezoeken aan de website;
  • om jouw gebruik van de website te analyseren om onze website te verbeteren;
  • om advertenties, communicaties en content van ons en derden, op onze website en die van derden, specifiek gericht op jouw interesses te leveren;
  • om je taalkeuze en andere voorkeuren te onthouden;
  • om je te helpen de informatie te vinden die je zoekt;
  • om een veilige en beveiligde dienst en transacties te leveren;
  • om te meten hoeveel mensen gebruikmaken van onze sites, en hoe ze die gebruiken, om zo onze site efficiënt te blijven beheren en ons publiek beter te kunnen begrijpen;
  • om onze website te beveiligen, aanpassen en verbeteren;
  • om jouw informatie te leveren aan derden in overeenstemming met deze privacyverklaring.

We analyseren je informatie om individuele profielen te maken. Deze profielen worden gebruikt om toekomstige interesses te voorspellen en gerichte (online) advertenties te tonen. Het doel is om je aanbiedingen te doen die voor jou relevant en interessant zijn. De profilering is gebaseerd op je (surf)gedrag op het internet.

d.

Je bezoekt een LEE COOPER - Verkooppunt

Door een winkel van LEE COOPER te bezoeken kan LEE COOPER jouw persoons gegevens verwerken voor de volgende doeleinden:

Beveiliging en bescherming Om de rechten en veiligheid van onze organisatie, medewerkers en bezoekers te beschermen en om misdaden of schendingen van ons beleid te onderzoeken, zal LEE COOPER de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Videobeelden.

Verbetering van Product en diensten. Om onze producten en diensten te verbeteren, bijvoorbeeld door het aantal bezoekers in een LEE COOPER winkel te tellen of de uitstraling van producten in LEE COOPER -winkels te optimaliseren, kunnen we de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Identificaties zoals uw MAC-adres of IP-adres;
  • Tijd en locatie van uw bezoek aan een LEE COOPER-winkel.

Nieuwsbrief abonnement. Wanneer je een LEE COOPER -winkel bezoekt, wordt je wellicht de mogelijkheid geboden om je te abonneren op onze nieuwsbrief. Raadpleeg de paragraaf hiervoor specifiek over het verzenden en ontvangen van onze nieuwsbrief. Indien je hiermee instemt, kan LEE COOPER de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres.;

LEE COOPER bewaart je persoonsgegevens beperkte tijd en zal ze verwijderen als ze niet langer nodig zijn voor de doeleinden van verwerking. De exacte periode is gebaseerd op het soort persoonsgegevens en de wettelijke verplichtingen of zakelijke doeleinden voor het bewaren ervan. Na de bewaarperiode worden de persoonsgegevens vernietigd of geanonimiseerd.

LEE COOPER heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of onwettige verwerking, waaronder door te garanderen dat:

  • je persoonsgegevens zijn beschermd tegen ongeautoriseerde toegang;
  • de vertrouwelijkheid van jouw persoonsgegevens is gewaarborgd;
  • de integriteit en beschikbaarheid van jouw persoonsgegevens worden gehandhaafd;
  • medewerkers worden getraind in informatiebeveiligingsverplichtingen; en
  • daadwerkelijke of vermoede datalekken worden gerapporteerd in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Als gevolg van de aard van onze bedrijfsactiviteiten en de diensten die we aan onze cliënten leveren, kan het zijn dat LEE COOPER je persoonsgegevens moet doorgeven naar locaties buiten het land waarin je woont. In alle gevallen waarin persoonsgegevens worden doorgegeven, garandeert LEE COOPER dat een dergelijke doorgifte is onderworpen aan passende beveiligingsmaatregelen.

Voor de Europese Unie kunnen dergelijke doorgiftes bijvoorbeeld worden gereguleerd door een contract op basis van de modelcontractclausules voor gegevensdoorgifte die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie zoals uiteengezet in artikel 46(2) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Je kunt een samenvatting of kopie van deze documenten aanvragen aan de hand van de contactgegevens bovenaan.

Op basis van de wet die van toepassing is op het gebruik van je persoonsgegevens, kun je een aantal rechten uitoefenen met betrekking tot je persoonsgegevens. Let wel, dat in vele gevallen je rechten niet absoluut zijn en wij niet verplicht zijn je verzoek in te willigen. Een aantal van deze rechten, zoals die van toepassing kunnen zijn in de Europese Unie, wordt hieronder uitgelegd.

Recht van inzage

Je hebt recht op een kopie van de persoonsgegevens die we van jou bewaren en om precies te weten hoe wij deze gebruiken. Je persoonsgegevens worden meestal digitaal aan je verstrekt.

Recht op rectificatie

We nemen redelijke stappen om te garanderen dat de gegevens die we over jou bewaren correct en volledig zijn. Als je denkt dat dit niet het geval is, kun je ons vragen ze bij te werken of aan te passen.

Recht op gegevenswissing

In bepaalde omstandigheden heb je het recht ons te vragen je persoonsgegevens te wissen, bijvoorbeeld wanneer de persoonsgegevens die we hebben verzameld niet meer nodig zijn voor het oorspronkelijke doel, wanneer de persoonsgegevens verouderd zijn of wanneer je je toestemming hebt ingetrokken. Dit moet echter wel worden opgewogen tegen andere factoren. We kunnen bijvoorbeeld mogelijk niet aan je verzoek voldoen vanwege bepaalde wettelijke of regelgevende verplichtingen.

Recht op beperking van de verwerking

In bepaalde omstandigheden heb je het recht ons te vragen (tijdelijk) te stoppen met het gebruik van je persoonsgegevens, bijvoorbeeld wanneer je denkt dat de persoonsgegevens die we van jou bewaren mogelijk niet juist zijn of wanneer je denkt dat we je persoonsgegevens niet meer hoeven te gebruiken.

Recht op overdraagbaarheid van gegevens

In bepaalde beperkte omstandigheden heb je het recht ons te vragen dat we de persoonsgegevens die je aan ons hebt gegevens doorgeven aan een derde partij van jouw keuze.

Recht van bezwaar

Je hebt het recht bezwaar te maken tegen verwerking op basis van onze rechtmatige belangen. Tenzij wij een dwingende rechtmatige grond hebben voor de verwerking zullen we de persoonsgegevens niet langer op die basis verwerken wanneer je hiertegen bezwaar aantekent. Let wel, het is mogelijk dat we bepaalde diensten of voordelen niet meer aan je kunnen leveren als we de noodzakelijke persoonsgegevens niet meer voor dat doel kunnen verwerken.

Rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming

Je hebt het recht niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde besluitvorming, waaronder profilering, die wettelijke gevolgen of andere aanzienlijke gevolgen voor je heeft. Als je bent onderworpen aan een geautomatiseerde beslissing en het niet eens bent met de uitkomst, kun je contact met ons opnemen aan de hand van onderstaande gegevens en ons vragen de beslissing te herzien.

Recht op intrekken van toestemming

We kunnen je in specifieke gevallen vragen om je toestemming voor de verwerking van je persoonsgegevens. Als we dit doen, heb je het recht te allen tijde je toestemming in te trekken. LEE COOPER zal de verdere verwerking zo snel mogelijk na intrekking van je toestemming stopzetten. Dit heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking voordat de toestemming werd ingetrokken.



Om een verzoek in te dienen tot inzicht in je persoonsgegevens stuur een mail naar denimatelier@leecooper.be. Als je hulp nodig hebt bij dit verzoek of als je andere vragen hebt, gebruik dan de contactgegevens zoals hierboven weergegeven.

Vragen of klachten met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens kunnen worden gericht aan LEE COOPER door gebruik te maken van de contactgegevens die bovenaan deze privacyverklaring staan of een e-mail te sturen naar denimatelier@leecooper.be.

Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens of bij de privacy autoriteit in het rechtsgebied waar je werkt, waar je woont of waar een vermeende inbreuk plaatsvindt. Een lijst van de Europese gegevensbeschermingsautoriteiten vind je hier .

Deze privacyverklaring is geldig vanaf 01-09-2019 LEE COOPER kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken of herzien en zal de actuele privacyverklaring op haar website publiceren. Een dergelijke bijgewerkte privacyverklaring is geldig vanaf het moment van plaatsen op de website. We kunnen je ook via e-mail of een andere directe elektronische communicatiemethode op de hoogte brengen van wijzigingen die, naar eigen goeddunken, een wezenlijke invloed hebben op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je bent zelf verantwoordelijk voor het periodiek bezoeken van deze Privacyverklaring om te controleren op wijzigingen.



Cookies


Cookies zijn kleine stukjes data die tijdens een bezoek aan een website door die website worden opgeslagen in uw webbrowser op uw computer, mobiele telefoon of andere handheld. Cookies worden gebruikt voor het opslaan van uw wachtwoord en gebruikersnaam, voorkeuren of startpagina’s, de status van uw bestelling op een website, persoonlijke instellingen of websitetracking (bijv. gerichte marketing). De informatie die in een cookie wordt opgeslagen, kan later worden ingelezen om bijvoorbeeld een pagina af te stemmen op uw voorkeuren of automatisch in te loggen.


Gebruik van cookies

Dankzij cookies kunt u ten volle gebruikmaken van de online winkelfuncties en persoonlijke functies op deze website. We kunnen u bovendien de beste winkelervaring bieden omdat wij informatie verzamelen, die wordt gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid en prestaties van deze website te verbeteren. Bovendien maken we gebruik van trackingpixels in onze nieuwsbrieven per e-mail, zodat we kunnen bijhouden hoe vaak er wordt doorgeklikt naar onze website. LEE COOPER maakt op deze website gebruik van cookies om o.a. de volgende redenen:

LEE COOPER gebruikt cookies op deze website voor de volgende hoofddoeleinden:

voor technische doeleinden die essentieel zijn voor de werking van deze website, zoals het bijhouden van uw huidige winkelsessie en het mogelijk maken om door te gaan met afrekenen en betalen voor producten;

om u te onderscheiden van andere gebruikers van deze Website, zodat we uw winkelervaring kunnen personaliseren door deze Website en de daarop weergegeven advertenties relevanter te maken voor uw interesses en zodat we keuzes die u maakt kunnen onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of het land waar u zich bevindt) wanneer u terugkeert om deze website te bezoeken;

om statistische informatie te verzamelen over het aantal bezoekers dat onze website gebruikt via de link in onze e-mailnieuwsbrieven, en om het succes van onze nieuwsbrieven te meten;

om statistische informatie te verzamelen over hoe bezoekers deze website gebruiken, zodat we de manier waarop deze website werkt kunnen verbeteren en het succes van wedstrijden en campagnes kunnen meten;

om ons in staat te stellen onze contractuele verplichtingen aan derden na te komen, bijvoorbeeld om een advertentiepartner te betalen als u een aankoop op deze website hebt gedaan door een link vanaf hun website te volgen; en om u buiten onze website relevante aanbiedingen te doen.

Hoe u uw cookie-instellingen kunt aanpassen en uw toestemming kunt intrekken

De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch. Tenzij u de instellingen van uw browser zo hebt aangepast dat cookies worden geweigerd, worden er cookies geplaatst als u deze website blijft gebruiken. Door gebruik te maken van en te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid. Als u niet akkoord gaat met het plaatsen van cookies of als u uw toestemming wilt intrekken, kunt u bestaande cookies verwijderen uit uw browser en voorkomen dat er nieuwe cookies worden geplaatst door de instellingen van uw browser aan te passen. Hoe dit werkt is afhankelijk van de browser die u gebruikt. U vindt deze informatie over de volgende browsers hier:

Google Chrome
Microsoft Explorer

Mozilla Firefox
Apple Safari Mac
Apple Safari iPhone, iPod & iPad

Als u cookies weigert, kan het zo zijn dat u niet volledig gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze website. U kunt uw browser ook zo instellen dat u een melding krijgt als er een cookie op uw computer wordt geplaatst. Houd er rekening mee dat de website bepaalde cookies nodig heeft om te kunnen draaien.

Gebruikte cookies op deze website

  • Cookies op deze website waarvoor geen toestemming nodig is


Cookies die essentieel zijn, ook wel 'strikt noodzakelijke' cookies genoemd, activeren functies waardoor u de website naar behoren kunt gebruiken. Ze staan alleen op uw computer opgeslagen wanneer u de website daadwerkelijk bezoekt.

  • Cookies op deze website waarvoor wel toestemming nodig is

Cookies die strikt juridisch gezien niet absoluut essentieel zijn om deze website te gebruiken, hebben desalniettemin belangrijke functies. Zonder deze cookies zijn bepaalde elementen die zorgen dat onze website gemakkelijk kan worden gebruikt niet langer beschikbaar. Instellingen, zoals taalkeuzes, worden niet langer opgeslagen, dus u wordt hier iedere keer als u een nieuwe pagina opent opnieuw naar gevraagd. Daarnaast hebben we ook niet langer een manier om u aanbiedingen en andere relevante informatie te tonen die speciaal op u zijn afgestemd. Cookiecategorieën die op deze website worden gebruikt

Strikt noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn essentieel voor de werking van de website en worden door LEE COOPER gebruikt voor technische doeleinden, bijvoorbeeld om uw huidige shopsessie bij te houden en het mogelijk te maken een bestelling af te ronden en te betalen. Dit zijn sessiecookies, die doorgaans informatie opslaan in de vorm van een sessie en die in het tijdelijke geheugen van uw browser worden opgeslagen en weer worden verwijderd wanneer u de webbrowser sluit.

Performance cookies

Deze cookies verzamelen informatie over hoe een website wordt gebruikt. Ze worden door LEE COOPER gebruikt om statistische gegevens te verzamelen over het aantal bezoekers dat op de website komt via een link in een e-mailnieuwsbrief, om zo het succes van nieuwsbrieven te meten; om statistische informatie te verzamelen over hoe bezoekers deze website gebruiken, om zo de werking van de website te verbeteren; en om het succes van wedstrijden en campagnes te meten. Deze cookies worden uitsluitend gebruikt om de prestaties van de website en daarmee de gebruikerservaring te verbeteren. Dit zijn permanente cookies, die op uw harde schijf blijven staan totdat ze verlopen of u ze verwijdert.

Functionele cookies

Deze cookies zorgen ervoor dat een website informatie kan opslaan die al eerder is opgegeven (zoals gebruikersnamen, taalkeuzes en uw locatie), zodat u betere en meer gepersonaliseerde functies kunnen worden aangeboden. Ze worden door LEE COOPER gebruikt om u te onderscheiden van andere gebruikers van de website, zodat LEE COOPER uw winkelervaring kan personaliseren door deze website en de aldaar getoonde advertenties beter te laten aansluiten op uw interesses en zodat de keuzes die u maakt worden onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of het land waar u verblijft) voor als u terugkomt op deze website. Dit zijn permanente cookies, die op uw harde schijf blijven staan totdat ze verlopen of u ze verwijdert.

Marketing en retargeting cookies

Deze cookies worden gebruikt om advertenties en andere informatie beter te laten aansluiten op u en uw interesses. Ze worden door LEE COOPER gebruikt om u relevante aanbiedingen te tonen buiten de LEE COOPER.com website. Verder gebruikt LEE COOPER cookies om contractuele verplichtingen aan derden na te kunnen komen, bijvoorbeeld om een partner te betalen als u een aankoop op deze website doet via een link van diens website. Dit zijn permanente cookies, die op uw harde schijf blijven staan totdat ze verlopen of u ze verwijdert. LEE COOPER gebruikt affiliate marketing cookies. Als u via een van onze partners naar onze website bent gekomen, kan het zijn dat de partner een vergoeding van ons ontvangt. De affiliate-cookies stellen ons in staat om te bepalen welke affiliate u naar onze website heeft geleid.

First- en third-party cookies

LEE COOPER en externe partijen (derden) maken gebruik van session cookies en persistent cookies op deze website.

Cookies die door LEE COOPER worden geplaatst, worden first party cookies genoemd en worden gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld om uw gebruikersnaam en de producten in uw winkelwagen te onthouden. Cookies die worden geplaatst door LEE COOPER worden bewaard voor zolang als vermeld in ons gedetailleerde cookieoverzicht hier of totdat u ze verwijdert. Cookies die door LEE COOPER worden geplaatst, worden first-party cookies genoemd. Ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld om uw gebruikersnaam en de artikelen in uw winkelmand te onthouden. Cookies die door een andere partij dan LEE COOPER worden geplaatst, worden third-party cookies genoemd. Deze cookies kunnen u langere tijd “volgen” op verschillende websites en op verschillende apparaten, en op uw verschillende apparaten, zoals telefoon, laptop en tablet. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke gegevens op basis waarvan de externe partij u als individuele klant zou kunnen identificeren. De externe partijen die deze cookies plaatsen, kunnen leveranciers zijn die met ons samenwerken om de website te leveren, bedrijven die met ons samenwerken in gezamenlijke marketingprogramma’s en andere partijen.

Voor het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van die andere bedrijven van toepassing.

Sociale media plugins

Social media-plugins zijn plugins waarmee u content kunt "delen" met vrienden op sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter of vergelijkbare dienstenaanbieders. We hebben geen controle over de instellingen van deze plugins.

Instagram

Facebook

YouTube

Om uw data beter te beschermen als u onze website bezoekt, zijn social media-plugins in onze website geïntegreerd met de zogenaamde "dubbelklikmethode". Die methode garandeert dat er bij het bezoeken van een website met social media-plugins geen verbinding tot stand wordt gebracht met de servers van de social media-providers. Er wordt geen verbinding tot stand gebracht totdat u de social media-plugin activeert en toestemming geeft voor het overdragen van de gegevens. De content van de social media-plugin wordt rechtstreeks doorgegeven aan uw browser en wordt ingesloten in de website. Door de social media-plugin in te sluiten, ontvangen social media-providers informatie over welke van onze websites u hebt bezocht, zelfs als u geen profiel heeft bij de social media-provider of niet bent ingelogd. Deze informatie wordt rechtstreeks doorgegeven aan de servers van de social media-providers, die zich meestal bevinden in de VS en daar staan opgeslagen. Als u de social media-plugins gebruikt, door bijvoorbeeld op de like-knop te klikken, wordt de respectievelijke informatie rechtstreeks doorgestuurd naar de server van de social media-provider en daar opgeslagen. De informatie wordt bovendien getoond op social media en is zichtbaar voor uw contacten.

Google Analytics (Website Analyse)

Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een web analytics service van Google, Inc. ("Google"). Google Analytics gebruikt cookies om de analyse van uw websitegebruik te vergemakkelijken. De door de cookie verkregen gegevens over uw websitegebruik wordt doorgaans overgebracht naar en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten. Met de activering van de anonimisering van het IP-adres op onze website (zie hieronder). Het volledige IP-adres wordt verzonden naar en ingekort door de Google-servers in de VS. Google gebruikt deze informatie om voor ons te analyseren hoe u onze website gebruikt, om rapporten aan te maken over websiteactiviteiten en om overige diensten te verschaffen, zoals Google Adwords en Google DoubleClick, om te gebruiken in verband met het gebruik van de website en het internet. Google koppelt je IP-adres niet aan andere gegevens waarover Google beschikt.

We hebben een gegevensverwerkingsovereenkomst gesloten met Google, die namens ons optreedt als "gegevensverwerker". We hebben de code op onze website aangevuld met de functionaliteit die waarborgt dat IP-adressen op anonieme basis worden verzameld. U kunt bezwaar maken tegen tracking van Google Analytics zoals hierboven beschreven, door te klikken op de knop "Google tracking uitschakelen" onderaan deze pagina. Er wordt een cookie geplaatst die een latere verzameling van gegevens voorkomt als u de website bezoekt (een zogenaamde opt-out cookie); U kunt ook voorkomen dat er cookies worden opgeslagen met de desbetreffende instellingen in uw browsersoftware zoals hierboven beschrevenl; houd er rekening mee dat u dan niet alle functies van onze website volledig kunt gebruiken. U kunt ook voorkomen dat Google tracking zoals hierboven beschreven actief is door een browserextensie (plugin) te downloaden en te installeren, die te vinden is op: https://tools.google.com/dlpag... Verdere informatie over gegevensbescherming van Google Analytics is beschikbaar in Google's gegevensbescherming-bericht onder "Google Analytics Cookies": https://support.google.com/ana...

Doubleclick Remarketing

Onze website bevat DoubleClick cookies en de remarketing pixel, die afkomstig is van Google, Inc. Hiermee verzamelt Google de informatie dat u onze website hebt bezocht en dat u geïnteresseerd was in bepaalde aanbiedingen. Als u later advertenties ziet op andere websites van het Google-netwerk, kunnen we u daar gerichte advertenties tonen (zogenaamde "remarketing").

DoubleClick Floodlight tags

Als u bepaalde acties uitvoert op onze website (u koopt bijvoorbeeld een product) geven wij deze informatie door aan DoubleClick door middel van een zogeheten Floodlight tags, een dienst van Google, Inc. Op die manier ontvangen wij rapportten van Google (bijvoorbeeld over het succes van bepaalde advertenties). Voor details over de gegevensverwerking door DoubleClick en het gebruik van cookies in dit kader, zie het gegevensbescherming-bericht van DoubleClick op https://support.google.com/ads... of op https://support.google.com/ads...

U kunt kiezen voor een opt-out van het gebruik van uw gegevens in verband met DoubleClick. U kunt voorkomen dat er cookies worden opgeslagen met de desbetreffende ingestellingen in uw browsersoftware; houd er rekening mee dat u dan niet alle functies van onze website volledig kunt gebruiken. Een andere mogelijkheid om DoubleClick cookies te deactiveren is het volgen de stappen onder "How does DoubleClick use cookies?" > "Opting out" op https://support.google.com/ads... of op https://support.google.com/ads...

Facebook

Deze website staat toe dat Facebook pixels op onze website kan plaatsen. Via deze pixels kan Facebook de activiteiten van leden op onze website volgen om relevantere advertenties aan te bieden op basis van het online gedrag van leden. U kunt voorkomen dat Facebook informatie over uw online activiteit gebruikt om u advertenties te tonen door uw advertentie-instellingen te wijzigen op https://www.facebook.com/help/....

X
Leuk nieuws lees je in onze newsletters.
Het beste nieuws is dat je 10% KORTING
ontvangt op je volgende bestelling bij
inschrijving op onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
& ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.
-10% KORTING!
* De promocode ontvang je in je mailbox & is slechts
eenmalig geldig bij een allereerste aanmelding en bij niet afgeprijsde artikelen.
X
Wil je graag een mailtje van ons ontvangen als dit artikel op voorraad is ?