LEE COOPER – Festival Zuiderburen

Mogen deelnemen: alle inwoners van België met een leeftijd van ten minste 18 jaar. Om deel te nemen aan de wedstrijd, moet u de vraag die in de post gesteld wordt beantwoorden via een reactie onder de post op facebook en/of instagram. Het aantal te winnen prijzen wordt in de post vermeld.

De winnaars zullen onder de deelnemers worden geselecteerd door een jury bestaande uit de community managers van de pagina, op basis van de antwoorden van de fans op de gestelde vraag. De winnaars zullen op de hoogte gebracht worden door een post op de Facebook- pagina van het merk en via een privé bericht naar hun eigen Facebook/Instagram profiel.

De winnaar wordt dan gevraagd om een privé bericht naar de Facebook-pagina van het merk te sturen, met zijn volledige postadres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden enkel gebruikt om de tickets te versturen.

Alle persoonlijke gegevens die worden verzameld in het kader van de deelname aan één van onze wedstrijden zullen hiertoe worden opgeslagen en alleen gebruikt worden onder de voorwaarden van het recht op bescherming van de gegevens zoals voorzien door de Belgische wet. Deze wedstrijden zijn in geen enkel geval gesponsord, aanbevolen of beheerd door Facebook/Instagram.

De gegevens zullen uitsluitend worden verwerkt en beheerd door Lee Cooper België .

RDC Group Bvba
Van Der Schuerenstraat 15
9400 Ninove
Tel.+32 (0)54 56 96 55Algemeen
+32 (0)54 56 69 55Customer Service
Fax+32 (0)54 33 63 55

BTW BE 0827.830.266

rdc@leecooper.be
www.leecooper.be
Deze maat is momenteel niet op voorraad, het is wel mogelijk om een mailtje van ons te ontvangen wanneer deze opnieuw binnenkomt.
Om U beter van dienst te zijn maken wij en derde partijen gebruik van cookies.
Akkoord
Volg me niet